DELLA MAMMA VAALS

DELLA MAMMA VAALS Pizzeria Ristorante

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 783 beoordelingen
10 jun 2021 om 16:47 Eten is geweldig lekker, bezorging ook perfect. Snel weer bestellen.
5 jun 2021 om 20:37 Erg lange wachten en niet lekker. Zachte, dikke bodem. Weinig smaak. Super vette en niet lekkere salami. Wel verse ingrediënten.
1 jun 2021 om 18:08 Eten was lekker en snel geleverd.
30 mei 2021 om 11:25 Lieferzeit super schnell und Essen war auch sehr lecker. Ist allerdings sehr teuer
25 mei 2021 om 10:31 De levering duurde te lang.
23 mei 2021 om 15:51 Veel en veel te laat. Pizza Calzone geleverd zonder mes? Uiteindelijk met de hand moeten scheuren. Geen aanrader.
23 mei 2021 om 11:59 De levering was 70 minuten later dan de aangegeven tijd.
22 mei 2021 om 22:59 Lekker eten en op tijd bezorgd
22 mei 2021 om 21:34 Lekkere pizza maar 2 uur wachttijd na 3 keer opbellen. Zeker een goede tent maar ze moeten hun bestelling beter op tijd afleveren
22 mei 2021 om 20:49 In plaats van 1 uur bezorgtijd was het 2u en 15 min. De pizza en pasta was lekker en goed warm!
22 mei 2021 om 20:47 Ik heb om 18.15 uur besteld, om 20.15 uur heb ik gebeld om te vragen waar mijn bestelling blijft. De bezorger zou onderweg zijn... het is nu 20.46 uur ik heb nog steeds geen eten. Ik heb wel om 18.15 uur betaald.....
22 mei 2021 om 20:45 Ist schon komisch, wenn die Anfrage für Bewertung schneller als das Essen ankommt... Wir haben vor zwei Stunden bestellt.. Essen können wir leider nicht bewerten.. Lieferzeit kann man maximal 90 Minuten wählen. Wir sind schon bei 140....